Wellness Hotels

Wellness hotels met ontspannende zwembaden, Jacuzzi's en sauna's

Op zoek naar een spa-uitje voor een weekendje ontspannen in een Jacuzzi, ontgiften in een sauna of wat quality time doorbrengen met je andere helft? Daarvoor hebben we onze favoriete spa hotels uit het hele lan...

d en daarbuiten verzameld, voor het geval u zich wilt afzonderen op het Belgische platteland of een dagje wilt winkelen in Parijs, om daarna te ontspannen in een spa hotel.

Als je op zoek bent naar een romantisch wellness-uitje, waarom boek je dan niet een kamer met een eigen jacuzzi, zodat je wat champagne en roomservice kunt bestellen en jouw verblijf compleet onvergetelijk kunt maken. We hebben hotels met jacuzzi’s in Londen, Parijs en Amsterdam, plus verschillende hotels waar je kunt genieten van de Jacuzzi in de spa.

Als je op weg bent naar een meisjesweekend en jullie tijd samen optimaal wilt benutten, waarom combineer je jouw verblijf in de spa dan niet met een stedentrip naar Praag of Berlijn, waar je de dag kunt doorbrengen met genieten van de bezienswaardigheden en je vervolgens kan ontspannen in de spa voorafgaand aan een avondje stappen in de stad.

Toon volledige beschrijving